Kategorijos

Bėgimo takelis Sky Walk BE12

Bėgimo takelis Sky Walk BE12
Bėgimo takelis Sky Walk BE12 Bėgimo takelis Sky Walk BE12
Prekinis ženklas: Inny
Prekės kodas: HS-458120
Pristatymo laikas: Teirautis
Kiekis:  Į krepšelį

Bėgimo takelis Sky Walk BE12 

Bėgimo takas BE12 yra XXI amžiaus technologija. Modernus ir intuityvus naudoti. Modernaus Kierat dizainas patvirtina, kad jis sukurtas elegantiškiausia forma.
 
Prietaisas pritaikytas intensyviam mokymui namuose. Jo dizainas suteikia patogią erdvę pratyboms, o silikagelio smūgio absorbcijos sistema užtikrina lengvą ir elastingą važiavimą bei kelio saugumą.
 
Ergonomiškas valdymo pultas leidžia patogiai valdyti nustatymus, tokius kaip laikas, greitis, atstumas, kalorijos ir žingsnių skaičius. Greičio mygtukai greičio programoms yra ypač naudingi. Vienu žingsniu galime pakeisti greitį iki 3 arba 5 km / h.
 
„Bluetooth“ funkcija leidžia lengvai prisijungti prie „FitShow“ programos, kurią mes galime lengvai atsisiųsti į jūsų telefoną nuskaitydami QR kodą vadovėlyje. Naudodamiesi šia programa galėsime sekti mūsų mokymus ir užregistruoti jų padarinius, todėl analizuosime pratimų eigą. Be to, dėka programos, mes galime nustatyti mums patogią mokymo programą ir dėl to mes neturime nerimauti dėl greičio keitimo.
 
Papildomas pranašumas yra įmontuoti garsiakalbiai ir galimybė prijungti MP3 ar kitą įrenginį, kad treniruotės metu galėtume klausytis mūsų mėgstamos muzikos. Šis sprendimas garantuoja malonų ir efektyvesnį mokymą.
 
Kitas važiuoklės privalumas yra tai, kad, atsižvelgiant į sulankstytą turėklą, jis neturi daug vietos. BE12 reguliavimas taip pat nebus problema, nes be specialių pastangų sumontuoti transportavimo ratai, mes galime perkelti važiavimo taką vertikaliai ir horizontaliai.
 
  • Techniniai duomenys:
  • matmenys:
  • Po išsiskleidimo: ilgis: 151,5 cm, plotis: 77 cm, aukštis 101 cm
  • Po sulankstymo: ilgis: 158,1 cm, plotis: 77 cm, aukštis: 13,8 cm
  • Juosmens diržo matmenys: 45 x 125 cm
  • Produkto svoris: 43 kg
  • Maksimalus naudotojo svoris: 120 kg
  • Greičio diapazonas: 1 km / h - 12 km / h
  • Kompiuteris: laikas, greitis, atstumas, kalorijos, žingsnių skaičius, „Bluetooth“, MP3, „FitShow“ programa, LED ekranas

Rašyti atsiliepimą

Jūsų vardas:


Jūsų atsiliepimas: Pastaba: HTML nesiverčia!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Į žemiau esantį laukelį įveskite patikros kodą:



Amona B2B © Copyright 2024 . Visos teisės saugomos.