Kategorijos

Bėgimo takelis SKY WALK BE14

Bėgimo takelis SKY WALK BE14
Bėgimo takelis SKY WALK BE14 Bėgimo takelis SKY WALK BE14
Prekinis ženklas: Inny
Prekės kodas: HS-458121
Pristatymo laikas: Teirautis
Kiekis:  Į krepšelį

Bėgimo takelis SKY WALK BE14 

Bėgimo takas BE14 yra XXI amžiaus technologija. Modernus ir intuityvus naudoti. Modernaus Kierat dizainas patvirtina, kad jis sukurtas elegantiškiausia forma.
 
Prietaisas pritaikytas intensyviam mokymui namuose. Jo dizainas suteikia patogią erdvę pratyboms, o silikagelio smūgio absorbcijos sistema užtikrina lengvą ir elastingą važiavimą bei kelio saugumą.
 
Ergonomiškas valdymo pultas leidžia patogiai valdyti nustatymus, tokius kaip laikas, greitis, pokrypio kampas, atstumas, impulsas ir kalorijos. Greičio mygtukai greičio programoms yra ypač naudingi. Vienu judesiu galime pakeisti greitį ir pokrypį iki 3 arba 5 lygio.
 
Naudotojams, kurių pėsčiomis ant lygaus paviršiaus yra pernelyg paprasta, važiuojamosios dalies juosta buvo sumontuota nuo 0 iki 12%. BE14 HMS turi automatinį diržo kampo ir greičio reguliavimo mechanizmą. Prietaisas taip pat turi jutiklinius jutiklius pulso matavimui.
 
„Bluetooth“ funkcija leidžia lengvai prisijungti prie „FitShow“ programos, kurią mes galime lengvai atsisiųsti į jūsų telefoną nuskaitydami QR kodą vadovėlyje. Naudodamiesi šia programa galėsime sekti mūsų mokymus ir užregistruoti jų padarinius, todėl analizuosime pratimų eigą. Be to, dėka programos, mes galime nustatyti mums patogią mokymo programą ir dėl to mes neturime nerimauti dėl greičio ar pokrypio keitimo.
 
Papildomas pranašumas yra įmontuoti garsiakalbiai ir galimybė prijungti MP3 ar kitą įrenginį, kad treniruotės metu galėtume klausytis mūsų mėgstamos muzikos. Šis sprendimas garantuoja malonų ir efektyvesnį mokymą. Be to, gaminys turi USB prievadą, dėl kurio mes galime įkrauti telefoną treniruotės metu.
 
Kitas važiuoklės privalumas yra tai, kad, atsižvelgiant į sulankstytą turėklą, jis neturi daug vietos. Po paleidimo ir nedidelio stūmimo rankena sulankstoma spontaniškai. Užraktas yra važiuoklės apačioje, kad galėtumėte patogiai atlaisvinti užraktą paspausdami jį su kojomis. BE14 koregavimas taip pat nebus problema, nes be specialių pastangų sumontuoti transportavimo ratai, galime perkelti važiavimo taką vertikaliai ir horizontaliai.
 
Techniniai duomenys:
  • matmenys:
  • išilgai: ilgis: 145,5 cm, plotis: 74,5 cm, aukštis: 123,5 cm
  • po sulankstymo: ilgis: 145,5 cm, plotis: 74,5 cm, aukštis 26,5 cm
  • juosmens diržo matmenys: 48 x 130 cm
  • produkto svoris: 57 kg
  • maksimalus naudotojo svoris: 120 kg
  • greičio diapazonas: 1 km / h - 14 km / h
  • pokrypio kampas: 0 - 12%
  • Kompiuteris: laikas, greitis, pokrypio kampas, atstumas, kalorijos, žingsnių skaičius, impulsas, „Bluetooth“, USB įvestis, MP3, „FitShow“ programa, LED ekranas

Rašyti atsiliepimą

Jūsų vardas:


Jūsų atsiliepimas: Pastaba: HTML nesiverčia!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Į žemiau esantį laukelį įveskite patikros kodą:



Amona B2B © Copyright 2024 . Visos teisės saugomos.