Meniu
Jūsų Krepšelis

Bangelių Formos Paviršius Masažo Volui Thera-Band Wraps+, Raudonas

Bangelių Formos Paviršius Masažo Volui Thera-Band Wraps+, Raudonas
Bangelių Formos Paviršius Masažo Volui Thera-Band Wraps+, Raudonas
13.95€
Be PVM: 11.53€
  • Kiekis sandėlyje:
  • Modelis: 11748
  • Svoris: 0.50kg.
  • Pristatymo terminas: 1 - 3 darbo dienos
„TheraBand Foam Roller Wraps+“ galima pridėti prie bet kurio 6 colių skersmens putplasčio volelio, skirto miofascialiniam atpalaidavimui be rankų, giliam ir švelniam audinių masažui ir raumenų tempimui. Šie pratimai padeda pagerinti kraujotaką, suskaidyti raumenų mazgus ir padidinti lankstumą bei apimties diapazoną. Šie įvyniojimai gali būti naudojami norint efektyviai paruošti kūną treniruotėms, atpalaiduoti raumenis po treniruotės arba treniruoti kūną naudojant stabilizavimo pratimą. Galimi keturios iš eilės spalvos, atitinkančios progresinį tankį; nuo geltonos (X-Soft), kuri suteikia papildomos pagalvėlės subtilesniam masažui, naudojant Blue (X-Firm), kuri užtikrina pažangų fascijos mobilizavimą. Jie lengvai pritvirtinami prie standartinių 6" apvalių putplasčio volelių, kad galėtumėte atlikti efektyvius tempimus ir sudėtingus pratimus.Šiuos putplasčio volelius ir įvyniojimus taip pat galima rekomenduoti kaip reabilitacijos pratimų dalį įvairiuose sveikatos centruose ir klinikose kaip savarankiškų sveikatingumo programų dalį, kad būtų lengviau atsigauti.
 
Bangelių formos paviršius naudojamas kartu su masažo volu, 30 cm ilgio. Lengvai uždedamas ir nuimamas, fiksuojamas velcro juostele. 
 
4 skirtingi tankiai palaiko įvairaus laipsnio audinių mobilizaciją. Geltona (X-Soft) suteikia papildomos pagalvėlės jautresniems pacientams naudojant Blue (X-Firm) pažangiam fascijų mobilizavimui.
 
SAVYBĖS:
  • Spalva - Raudona
  • Kietumas - minkštas
  • Plotis 30 cm

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
Blogas Geras
Captcha